Nog maar eventjes - Reisverslag uit Madrid, Spanje van Danielle - WaarBenJij.nu Nog maar eventjes - Reisverslag uit Madrid, Spanje van Danielle - WaarBenJij.nu

Nog maar eventjes

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Danielle

13 Januari 2009 | Spanje, Madrid

Een knallend en drank vloeiend Nieuwjaar toegewenst lieve mensen.
Kerst laat ik achter wegen want hier wordt Nieuwjaar veel meer en groter gevierd en moet me hier natuurlijk wel aanpassen hé.
In het hotel was het echt gekkenhuis er waren ongeveer 1200 mensen in het hotel en we hadden maar 8 Public relations mensen in het team dus saai was het niet.
Aan het aantal gasten kon je ook zien dat Nieuwjaar hier belangrijker is, aangezien ik dacht dat er juist met kerst meer mensen zouden zijn, maar toen waren er rond 700/800 dus toen was het wel aanzienlijk meer.

Op eerste kerst dag heb ik gewerkt en het was gewoon best saai,wel een teleurstelling maar wel leuk om te zien hoe alles wordt voorbereid en hoe gestrest Spanjaarden kunnen zijn.
2e kerst hebben ik juist wel gevierd, aangezien we hier met 3 Nederlandse zijn en ze hier in Spanje geen 2e kersdag hebben moesten we even de traditie in eren houden.
Om half 5 werd ik opgehaald door mijn lieflijke collega Marleen waarna we bij haar thuis onze hapjes gingen maken voor het feest, want iedereen was verplicht 2hapjes mee te nemen en aangezien ik alleen een water koker en bakplaat heb schiet dat niet echt op als ik het alleen in m’n kamer moet doen.
Maar oud en nieuw was super! We hebben het eigenlijk 2 keer gevierd een keer om 11uur voor Nederland (want we waren met 3 Nederlanders) en om 12 uur,uiteraard. Het enige minpuntje was dat ik om 8uur moest werken dus niet geslapen en in een keer door gegaan.
Ik heb trouwens ook weer een nieuw kamer genootje een 25 jarige Russin toch wel even anders als de Duitse Sylvana maar ik hoef nog maar even mijn kamer te delen en dan ben ik alweer terug in Boxtel!
Heb er wel weer zin in maar ga het hier toch wel missen hoor en zeker qua klimaat ! Maar lieve mensen zie jullie snel weer.
Muchos suerte con el tiempo y hasta luego

Besos Danielle

• 17 Januari 2009 - 12:57

Maartje G:

Goed nederlands typen is ook een vak mwhaha! grapjee. Doe de groeten aan nathalia en de kakkerlak van me;)
    xx