Het wordt zwaar.. - Reisverslag uit Madrid, Spanje van Danielle - WaarBenJij.nu Het wordt zwaar.. - Reisverslag uit Madrid, Spanje van Danielle - WaarBenJij.nu

Het wordt zwaar..

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Danielle

28 September 2008 | Spanje, Madrid

Hola vrienden familie minaars en maartje,

Na een goede vlucht (want ik mocht de hand van de steward vasthouden) kwamen we dan eindelijk aan in Lanzarote, naar snel een taxi te hebben gepakt en het adres te hebben doorgegeven kwam ik er achter dat ik toch niet in de hoofstadt zit.. woeps ik geeft nog steeds google map de schuld. Ik zit in Playa blanca en niet in Arrecife.

Toen mama en ik bij het hotel aankwamen stond er meteen een mannetje klaar voor de koffers en nadat we bij de receptie werden verwelkomt met een coctail begon ik me thuis te voelen.

Mijn kamer gaat er mee door, ik heb 2 tv's een 2persoonsbed, balkon met ligstoelen(2), bad/douche en aparte douche met waterval kop, 2 wastafels en ontbijt lunch en avondeten kan ik in het hotel doen, toch heb ik een klein keukentje maar niks om op te koken dus hebben mam en ik meteen een bak plaat gekocht voor een eitje op te bakken.

Nu stop ik want heb er zelf een hekel aan te lange verhalen te moeten lezen..

Groetjes uit het hete Lanzarote

• 28 September 2008 - 22:16

Alex En Joop:

WAAAR ZIJN DIE FOTO,S ?:P we missen je eigelijk maar een klein beetje:P (eigelijk dus heel veel) en arme snibbel moet aan zen conditie werken van pappa die cavia moet marthon rennen in huis stoute pappa :( en we verwachten wel elke dag een nieuw verhaaltje en foto,s kusssjes

• 28 September 2008 - 22:17

Alex:

Ik zal je binnekort wel een link sturen of via msn de foto,s van praag het was super kus

• 28 September 2008 - 22:35

M.Geeee:

Daaaaaan!
    Wt nou je kamer gaat ermee door, goeie luxe daar is niet goed voor je:) moehaha
    hoe ging de vliegreis met de pillen?
    Nog wat kunnen smokkelen;)
    Ben benieuwd naar de foto's van jou in je krijtenpak:D
    xxx

• 30 September 2008 - 13:34

Mh:

wauwie had niet verwacht zo snel al een waarbenjijnu van jouw te zien! maar ik wacht met smart op een mailtje of verhaaltje over je eerste werkdag! X

• 04 Oktober 2008 - 16:54

Helen:

Hoi Danielle,
    Breng ik zomaar een bezoekje aan jou site. Meisje heel veel geluk daar en ik hoop dat jij het super naar je zin zal gaan hebben. In ieder geval voor vandaag gefeliciteerd.
    groetjes Helen

• 05 Oktober 2008 - 17:01

Margreet En Cees:

Hoi Danielle,
    Ik heb zojuist je verjaardagskaart op de brievenbus gedaan. Een beetje laat maar Cees had niet gezien dat de mail van je ma met je stage- adres reeds bij ons op de hotmail stond en had het mailtje als ongewenst verwijderd.
    Wens je een prettig verblijf daar maar dat zal gezien de foto's wel lukken.